e-villamos online szaklap

Új, ipari LED-es fényvető a Sylvaniatól

| | |  0 | |

Új, ipari LED-es fényvető a Sylvaniatól

A Sylvania bemutatja az új Kalani termékcsaládot (korábbi Start Flood IP66). Ez egy rendkívül hatékony és tartós fényvető termékcsalád, amely tökéletes választás szabadidős sportépület homlokzat vagy parkoló területek megvilágításához.

A Kalani a hagyományos technológiák 1:1 arányú cseréjét biztosítja. A termékcsalád 5 különböző méretben, szimmetrikus és aszimmetrikus sugárzási szöggel, öntött alumíniumházzal kapható. A robusztus kültéri fényvető család IP66 besorolású, valamint 1 m-es elővezetékes kábellel kapható a gyors és egyszerű telepítés érdekében.

A termékcsalád  falra és felületre szerelhető változatai egyaránt univerzális rögzítőkonzollal vannak felszerelve, ami lehetővé  teszi a lámpatest felfelé és lefelé történő elfordítását. Elérhető  semlegesfehér (4000 K) és melegfehér (3000 K) színhőmérsékletekben vagy igény esetén hidegfehér (6500 K) színhőmérsékletben. Kiegészítőként az első üveg védelme érdekében kapható hozzá drótvédő, és a különböző pólus felső átmérőkhöz pólus adapterek, valamint a teljes választékhoz kapható rúdbilincs is. A termékcsalád élettartama 60 000 óra (L70B50).

További információkért látogasson el a sylvania-lighting.com oldalra.

LEDSylvania

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul