e-villamos online szaklap

MIKA LED, a minimalista kültéri lámpa

| | |  1 | |

MIKA LED, a minimalista kültéri lámpa

A Schrack Trinity álló- és oszloplámpatest-családja dizájnos minimalista kültéri megoldásokat kínál otthoni és közterületi felhasználásra egyaránt.

A kültéri világítás kiemelkedően fontos mind biztonsági, mind esztétikai szempontból. Impozáns kültéri állóllámpákkal nem csak az épület környezetét emelhetjük ki, de tökéletes irányfényként is szolgálnak éjszaka.

A Schrack Trinity MIKA LED ideális választás családi házak kertjébe, parkok, járdák, vagy parkolók megvilágítására. Egyszerű vonalvezetése, minimalista stílusa és antracit színe eleganciát kölcsönöz a díszkerteknek és tökéletesen illeszkedik a mai kor építészeti stílusához.

Az IP védett lámpa minőségi alumínium ház borítású, könnyen szerelhető. Technikai paramétereiben hozza a versenytársakéit.

A 220 lm pont elegendő irányfényként szolgál, ám a Schrack Trinity MIKA LED elérhető kétoldalas kivitelben is, azok számára, akiknek szimpatikusabb a 670 lm-es fényáram-érték. A 90 cm magas lámpatestet célszerű egy erős alaphoz csavarozni.

Hová ajánljuk?

A Schrack Trinity MIKA LED tökéletesen alkalmas járdák, parkok, kertek, parkolók megvilágítására.

Megnézem a terméket

Megnézem a katalógust

További információk: www.schrack.hu

LEDSchrackVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


Nagy Jánso | 2021. márc. 2.

Sajnos e termék fejlesztői sem a vizuális komfortot esti, éjszakai látási feltételeket, sem a fényszennyezés szempontjait nem vették figyelembe a termék fejlesztésekor. Ebből adódóan, éjszaka a világítótest viszonylag magas fénysűrűségű világító felülete kápráztat és az égbolt irányába is sugározza fényét.

Facebook-hozzászólásmodul