e-villamos online szaklap

CP-Electronics világításvezérlési megoldások

| | |  0 | |

CP-Electronics világításvezérlési megoldások

A Legrand-csoportba tartozó CP Electronics jelenlétérzékelő-termékcsalád az egész épületre kiterjedő világításvezérlési megoldásokat kínál. Folyamatosan bővülő termékkínálatunk speciális igényekre is biztosít megoldást.

EBDHS

MWS1A-IP

EBDSPIT-LT30

Süllyeszthető jelenlétérzékelő raktárvilágításhoz/nagy belmagassághoz Robosztus, felületre szerelhető jelenlét érzékelő IP66 védettséggel -30°C-os hőmérsékleten is működtethető jelenlétérzékelők

EBDHS | Süllyeszthető érzékelő raktárvilágításhoz/nagy belmagassághoz

Az EBDHS passzív infravörös (PIR) jelenlét/távollét érzékelőt nagy belmagasságú és nagy szerelési magasságú helyiségek világításának vezérlésére tervezték, melynek köszönhetően 15 méter magasságban is biztos világításvezérlést valósíthat meg.

MWS1A-IP | Robosztus, felületre szerelhető érzékelő

A robosztus kialakítású MWS1A-IP falra vagy mennyezetre szerelhető mikrohullámú jelenlétérzékelők IP 66-os védettséggel rendelkezik, így nedves környezetben is alkalmazható.

Extrém hőmérsékletre

Klímakamrákban és egyéb extrém hideg környezetben végzett tesztelést követően a Minus30 világításvezérlő termékcsaládot kifejezetten hűtőházakhoz és a hűtési rendszerekhez alakítottuk ki, az érzékelők akár szélsőséges, -30°C-os hőmérsékleten is működtethetők.

Jelenlétérzékelőink széles kínálatát arra terveztük, hogy csökkentsék azt az időtartamot, amíg a világító berendezések szükségtelenül bekapcsolt állapotban maradnak – például olyan területen, ahol nem tartózkodnak, vagy ahol elegendő a természetes fény.

A világítás jelenlétérzékelővel történő szabályozása akár 60%-kal csökkentheti a villamosenergia-felhasználást az adott terület kihasználtsága és a rendelkezésre álló természetes fény függvényében.

A termékkínálatunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő jelenlétérzékelőt.

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul