e-villamos online szaklap

Megújult termékcsaládok a Sylvania-nál

| | |  0 | |

Megújult termékcsaládok a Sylvania-nál

Egy új év rengeteg új lehetőséget tartogat mindenki számára. Így van ez a Sylvania esetében is, hiszen több termékcsaládja is megújul az új év kezdetével, hogy még jobban alkalmazkodjon a piaci igényekhez.

Az új Pixo egyszerű és sima megjelenésével tovább szélesíti a Sylvania sínes lámpatest választékát, felváltva a már jól ismert Start Track Spot Integral termékcsaládot. Kialakításának köszönhetően sem a vezérlő doboz, sem a kábelek nem láthatók. A lámpatestek rendkívül precízen bocsájták ki a 24° és 54° közötti fénysugarakat a kiváló minőségű lencséknek köszönhetően, amelyek mind az alapcsomag részei. A Pixo termékcsalád 3000K és 4000K színhőmérsékletben, CRI90 színvisszaadással, fehér vagy fekete színű házzal, valamint GA69 Global Track adapterrel kapható, ezzel téve kompatibilissá a Global Trac Pro 3 fázisú síneivel.

Emellett januárba a Sylvania bemutatta az új Granit-ot, a Highbay termékcsaládjuk legújabb generációját, ami a Start Highbay termékcsaládot váltja fel. A Granit termékeket úgy tervezték, hogy az ipari alkalmazásokban nagyobb termelékenységet és energiamegtakarítást lehessen elérni a kiemelkedő megbízhatóságának köszönhetően.

A Sylvania Granit LED Highbay rendkívül hatékony és hosszú élettartamú, ötvözi az erős fényáramot és a könnyű kezelhetőséget. A kompakt, kör alakú lámpatest tiszta, erős fényt biztosít a termelékenység javítása érdekében, és hosszú élettartalommal rendelkezik – 90 000 óra. Az újonnan bevezetett központi mikrohullámú érzékelős modul és a SylSmart kompatibilitás révén további energiamegtakarítás érhető el. Mindemellett még szélesebb fényáram csomagokat kínál az érdeklődöknek: 13,000 lm; 19,500 lm; 26,000 lm; 31,000 lm. A sokoldalú felszerelési lehetőségek révén a Granit egy Highbay lámpatest, amely széles körben alkalmazható. A szokásos függesztett változat mellett a forgatható mennyezeti verzió nagyobb rugalmasságot kínál. A lámpaernyők lehetővé teszik az esztétika növelését, ugyanakkor tovább csökkentik a tükröződést a fokozott vizuális kényelem érdekében.

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul