e-villamos online szaklap

Bővülő intelligens otthon megoldások a Legrand-tól

| | |  0 | |

Bővülő intelligens otthon megoldások a Legrand-tól

Napjainkban egyre többet hallunk az okosotthonokról, okosmegoldásokról. Legtöbbünkben már felmerült a gondolat, mi lenne, ha nekünk is lehetne okosotthonunk, de szeretnénk elkerülni a véséssel, utólagos vezetékezéssel járó munkálatokat, bonyolult rendszerek használatának kiismerését.

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, mely az eddigi Valena Life / Allure Netatmo szerelvénycsalád mellett, új Céliane Netatmo designban is elérhető. Továbbá ismerje meg az új Netatmo Pro WiFi-s termosztátot, radiátorszelepeket és kamerákat, így a Legrand okosmegoldásoknak köszönhetően könnyedén, vésés nélkül is intelligensé alakíthatjuk otthonunkat.

Az újonnan bevezetett Céliane Netatmo-val, vagy a jól ismert Valena Life/Allure Netatmo rendszerrel egyszerűen elindíthatja a programozható szcenáriókat és egyidejűleg vezérelheti a termékcsaládba tartozó összes intelligens eszközt. A rendszer lehúzza a redőnyöket, kikapcsolja a csatlakozó aljzatokat és lámpákat, mindezeket egy utasítás segítségével.  A Legrand Home + Control applikációval távolról is elérhetjük Valena Life Netatmo eszközeinket. A Netatmo Pro WiFi-s termosztátokkal és radiátor szelepekkel pedig otthonunk fűtését tudjuk akár távolról is vezérelni, így pl. ha a programozott ütemtervhez képest hamarabb érnénk haza, okostelefonról beállíthatjuk, hogy a termosztát fűtse fel otthonunkat mire hazaérünk.

A Netatmo intelligens kameráknak köszönhetően, pedig az applikáción keresztül is értesülhet otthona környezetéről. A beltéri kamera arcfelismerő funkciójának és okostelefonos értesítésnek köszönhetően, pontosan tudhatjuk, hogy mikor ér haza gyermekünk az iskolából, vagy ha idegen tartózkodik az otthonunkban. A kültéri kamera képfeldolgozó rendszere autó, ember és állat között tud különbséget tenni, így a ház környezetéről értesülhetünk.

LegrandOkosotthon

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul