e-villamos online szaklap

Irodai megoldások a Legrandtól

| | |  0 | |

Kibővített és megújult energiaoszlopok a Legrand kínálatában: széles méret-, funkció- és kiegészítő választék mind a bepattintható, mind az univerzális oszlopoknál.

Közös jellemzőjük, hogy mindkét típus szerelvényezhető.

Míg a közvetlenül bepattintható energiaoszlopokba (45 mm-es fedél) Program Mosaic szerelvények tehetők, addig az univerzális energiaoszlopokba (80 mm-es fedél) Niloé, Cariva, Valena, Valena Life, Céliane, valamint Program Mosaic termékcsalád szerelvényei is tehetők, rögzítőkeret használatával. 1, 2, valamint 4 rekeszes kivitelben is elérhetők az energiaoszlopok. Szükség esetén lehetővé teszik a gyenge- és erősáramú vezetékek elszeparálását: ebben az esetben a 2 vagy 4 rekeszes oszlopok használata ajánlott.

A mini oszlopok 0,3 m és 0,68 m, az oszlopok pedig 2,7 m és 3,9 m magasságban érhetők el. A 2,7 m és 3,9 m magas oszlopok álmennyezethez való rögzítése esetén a csatornatestből kihúzható elem segítségével rögzíthetők. Kiegészítők segítségével a vezetékeket álmennyezetből is vezethetjük, kerekek valamint fém talp felszerelésével mozgathatóvá tehetők az energiaoszlopok, ha pedig kábeltálcához szeretnénk csatlakoztatni, flexibilis kábelvezető biztosít rá lehetőséget. Az energiaoszlopokat open office-ba, nyílt közösségi terekbe, kereskedelmi egységekbe ajánljuk, ahol a falba süllyesztett szerelvények nem elérhetők a kívánt munkaállomások kialakítása során. Kizárólag beltéri telepítés javasolt (IP20).

További információk és katalógusszámok a Legrand 2020/21-es nagy katalógusában megtalálhatók.

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul