e-villamos online szaklap

Új Schrack képviselet nyílt Miskolcon

| | |  0 | |

Új Schrack képviselet nyílt Miskolcon

Új, miskolci képviseletünket azzal a céllal nyitottuk meg, hogy az Önök elégedettségét növeljük, és hogy a termékeinkhez egyszerűen, gyorsan hozzájuthassanak. 

Képviseletünk polcain a villamosipari termékek széles palettája megtalálható, lehetővé téve az Önök számára az alapvető villanyszerelési anyagok azonnali kiszolgálását.  

Ez, továbbá átgondolt és rendszerbe foglalt termékkínálatunk biztosítja számunkra, hogy a különböző elvárásokra és a vevők napi igényeire közvetlenül reagáljunk. 

Miskolci kollégáink az eddig megszokott módon továbbra is stabil támogatást, szakmai és műszaki tanácsadást nyújtanak termékeinkről illetve a tervezések, a projektek, a szerelt elosztó berendezések megvalósításában egyaránt. 

Komplex és átfogó árukínálat

Irodánk megnyitásával a termékek szó szerint kézzelfogható közelségbe kerülnek, a készülékeket Önök a polcokról levehetik, megtekinthetik. Képviseletünk az erősáramú elosztó­technika és a villanyszerelés területén átfogó, komplex árukínálattal is rendelkezik. 

Vásárlás és tanácsadás

Kollégáink biztosítják Önöknek egy helyen a magas műszaki színvonalú termékek készletről történő kiszolgá­lását és a korrekt, pontos szakmai tanácsadást. Ezzel segítjük Önöket készleteink megismerésében és a gyors, egyszerű vásárlásban. 

Nyitvatartás

Új miskolci képviseletünkön, a 3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 83. szám alatt várjuk Önöket az alábbi nyitvatartási időben: hétfő-csütörtök: 8:00-17:00, péntek: 8:00-14:00. 

Termékeinkről, képviseleteinkről, Schrack Store üzeleteinkről bővebb információt honlapunkon talál: www.schrack.hu

Schrack

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul