e-villamos online szaklap

Továbbra is a legmegbízhatóbb cégek között a SCHRACK!

| | |  0 | |

Idén is AAA Silver tanúsítvánnyal díjazta a Schrack Techniket a Bisnode, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.

A tanúsítványt azok a vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az elmúlt években folyamatosan megfeleltek a Bisnode AAA nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak, és melyekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A tanúsítvány itt tekinthető meg →

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így büszkék vagyunk rá, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Büszkén állíthatjuk, hogy a jövőben is a piac stabil szereplői leszünk!

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek.

Schrack

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul