e-villamos online szaklap

Felhívás Kandós öregdiákok számára

| | |  0 | |

Felhívás Kandós öregdiákok számára

A Kandó Villamosmérnöki Kar feltett szándéka, hogy megőrizze azon értékeket, melynek letéteményesei az elmúlt 50 évben végzett egykori diákok.

2019. szeptember 20-án került sor az első öregdiák találkozóra és 2020-ban is tervben van II. ALUMNI találkozó megszervezése, amelyen a szervezők reményei szerint megtöbbszörözhető a résztvevők létszáma a tavalyi 150 főhöz képest.

Ennek érdekében folytatja a tavaly elkezdett ALUMNI rendszer szervezését, annak érdekében, hogy egy olyan, Kandós életérzéssel rendelkező szellemi közösség gyűljék össze, melynek tagjai a magyar ipar szellemi pilléreit alkotják és a Kar számára biztos hátteret biztosítsanak.

Kérjük, amennyiben Ön is a Kandón  végzett, regisztráljon  az alábbi címen megtalálható regisztrációs lapon, illetve tolmácsolja a felhívást az egykori Kandósok felé.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció lehetőséget ad arra, hogy a koronavírus-veszély elmúltával találkozók, programok szervezése kezdődhessen, ahol  lehetőség nyílik a személyes találkozóra is.

A szervezők várják minél több, volt Kandós regisztrálását, mely segítségével információkat küldhetnek a Kar rendezvényeiről, ALUMNI összejöveteleiről, egyéb eseményekről.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul