e-villamos online szaklap

Új okoskaputelefonok a Legrand kínálatában

Classe100X16E WiFi

| | |  0 | |

Új okoskaputelefonok a Legrand kínálatában

A Legrand megújítja a Bticino márkájú Classe100 termékcsaládba tartozó beltéri egységek és szettek kínálatát, melynek kiemelkedő tagja a WiFi-csatlakozással rendelkező Classe 100X16E beltéri egység, illetve szett.

(Kaputelefon szett katalógus szám: BT-364614 – Linea3000 video kaputáblával szállítva)

A Classe 100X16E új videó beltéri egység, mely ötvözi a modern megjelenést és az innovatív megoldásokat a beépített WiFi-moduljának köszönhetően. Ezáltal állandó kapcsolatot létesíthet okostelefonja és a béltéri egység között, még akkor is, ha otthonától távol tartózkodik. A WiFi-modul csatlakozik az otthoni routerhez, majd a Door Entry Applikáción és az alkalmazással együtt járó felhőszolgáltatáson keresztül mobilinternet-kapcsolattal is, akár nyaralás közepén is elérhetőek a Classe 100X16E beltéri egységek funkciói:

  • Kaputáblára érkező hívásokat nem csak beltéri egységén tekintheti meg, hanem okostelefonján is beérkezik a hívás, melyet ott is fogadhat.
  • Vezérelje távolról az rendszerhez csatlakoztatott elektromos zárakat, vagy a kapunyitást.
  • Kapcsolja a kertvilágítást, különböző aktuátorokat, pl. locsoló rendszer.
  • Bármikor aktiválhatja a Linea 3000 kaputábla kameráját, illetve a rendszerhez csatlakoztatott kamerákat, és kitekinthet, hogy lássa otthona környezetét.
  • Hívhatja közvetlenül a beltéri egységet.

A beltéri egység felszerelése után a Door Entry alkalmazás és a Classe 100X16E beltéri egység pár lépés alatt összepárosítható. Az applikációban az ingyenes felhasználói fiók létrehozása és bejelentkezés után, a beltéri egységen megjelenő QR-kód leolvasásával és az otthoni WiFi-adatok megadásával az egység automatikusan felcsatlakozik a hálózatra, ezt követően használható is már az eszköz.  

Tökéletes megoldás meglévő kétvezetékes rendszerek tejes felújításához is, vagy lecserélheti meglévő BTICINO beltéri egységeit, mivel az eszköz korábbi verziójú BTICINO eszközökkel is kompatibilis. A kétvezetékes rendszernek köszönhetően szerelése egyszerű: falra szerelt (rögzítőelemekkel szállítva) és asztali kivitelben is (a két darab asztali tartó külön rendelhető: kat. szám 344692).

Az 5"-es kijelző minden esetben gondoskodik a kiváló képminőségről. A beltéri egység vékony és helytakarékos kialakítású. Modern design, ötvözve könnyed, határozott idomokkal, mely a meghatározza a Classe 100 termékcsalád formatervét.

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul