e-villamos online szaklap

Koronavírus: elmarad a Light + Building

| | |  0 | |

Koronavírus: elmarad a Light + Building

A koronavírus Európában való megjelenésére, valamint a jelentős számú kínai és olasz kiállítóra és látogatóra tekintettel, a Messe Frankfurt szervezői úgy döntöttek, hogy elhalasztják a Light + Building kiállítást, amely 2020. március 8. és 13. között került volna megrendezésre.

Németország után a legtöbb kiállító és látogató Kínából és Olaszországból érkezik a szakvásárra, ezért a vendégek többlépcsős egészségügyi ellenőrzését kérték a hatóságok, amelynek végrehajtása rendkívül kihívást jelentene. Ezen kívül egyre több utazáskorlátozást vezetnek be, ami megnehezíti a látogatók és a kiállítók részvételét a vásáron, ezért a szakmai szervezetekkel és hatóságokkal egyetértve a halasztás mellett döntöttek a szervezők.

Új időpont

2020 szeptemberében rendezik a Light + Building szakvásárt

A Light + Building a gyártók, kivitelezők, kereskedők és tervezők legfontosabb nemzetközi szakmai seregszemléje. A Light + Building az innováció fóruma, az üzleti kapcsolatok építésének és a szerződéskötéseknek legfontosabb színtere. A legjelentősebb szakmai rendezvény, amely hozzájárul a fenntartható jövő biztosításához. A gyártók egyértelművé tették, hogy az üzletkötések előkészítéséhez feltétlenül szükségük van a rendezvényre. A Light + Building szakvásár nyújtotta lehetőségeket a Messe Frankfurt vásárvállalat még ebben a szezonban biztosítani kívánja, ezért a szakvásárt elhalasztja, de 2020. szeptember közepe és vége között megrendezi Frankfurtban.

Forrás: Postponed: Light + Building to be held in September 2020

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul