e-villamos online szaklap

Világítás az irodai kényelemért

| | |  0 | |

Világítás az irodai kényelemért

A modern iroda ismérve az üzletet vezető eszközök és az irodai alkalmazottak közötti kapcsolat. Legyen az irodája a legfontosabb eszköz! Hozza ki belőle a legtöbbet, amihez a világítás is csak egy eszköz legyen, ne költség. A Sylvania Optix LED-sorozata ideális választás iskolák és irodák számára nagy teljesítményű káprázáscsökkentett optikával, optimalizált diffúzorokkal és reflektorokkal.

A termék méretei és a sorok száma lehetővé teszik a költség, fényáram teljesítmény, a hatékonyság, a káprázás és az esztétika optimalizálását. Az intelligens funkciókkal kombinált hatékonyság növeli az energiamegtakarítást, ami hozzájárul az <4 W/m2-es épület energiafogyasztás eléréséhez.

Lássa a színeket a igazi valójukban!

Az Optix CRI90 verziók kivételes színvisszaadást kínálnak irodájában, így a tárgyak színei a valóságot tükrözik. Ideális választás az iskolák és irodák számára, ahol a színek és a kreativitás fontosak.

A cirkadián ritmus a test természetes napi ciklusa, ami az emberi evolúció során alakult ki a természetes környezetet figyelembe véve. Tanulmányok kimutatták, hogy a természetes alvásszabályozó hormon kiválasztásunk függ az érzékelt megvilágítástól. Az égbolt színhőmérséklete folyamatosan változik napközben ezzel szemben a legtöbb fényforrás színhőmérséklete állandó. Bár ez lehetővé teszi számunkra hogy napszaktól függetlenül olvassunk és dolgozzunk, de az agyunk termelékenysége nem lesz maximálisan kihasználva. Ezen könnyedén változtathatunk azzal, ha az irodákban törekszünk a természetes fényviszonyok imitálására.
A Tuneable White lámpatest követi a napszaki ritmust, ezzel biztosítva a természetes fényt az irodában, hogy az emberi agy a lehető legjobban tudjon teljesíteni.

A Sylvania Optix termékcsaládja 3 órás kombinált vészvilágítási opcióval (EM) és három vezérlő opcióval áll rendelkezésre: irodai SylSmart Connected és Standalone , valamint DALI DT8.

A SylSmart Standalone irodai vezérlő rendszer lehetővé teszi a lámpatestek színhőmérsékletének és fénykibocsátásának könnyed beállíthatóságát egy mobiltelefon vagy tablet segítségével. A működéséhez nincs szükség további kábelezésre. Kiválaszthatja az elérni kívánt környezet színhőmérsékletét, vagy hagyhatja, hogy irodája állítsa be a legoptimálísabb színhőmérsékletet a cirkadián ritmust követve. Ezen felül a rendszer vezérelhető egy vezetékezés és elem nélkül működő fali kapcsolóval is, ami ezen tulajdonságok miatt tetszőlegesen elhelyezhető az irodában, és egy esetleges átrendezés soran sem kell telepítési költségekkel szembesülni.

Az Opix szintén elérhető A SylSmart Connected vezérlő rendszerrel, ami a beltéri aktivitást és a külső megvilagítást is figyelő, ehhez automatikusan adaptálódó megoldás. Ennek legfőbb előnye az, hogy mindenféle manualitást mellőzve végzi a lámpatestek finomhangolását a további energiamegtakarítás érdekében. Ezen túl nincs extra telepítési költsége sem, mivel vezetéknélküli Bluetooth-technológián alapul a kommunikációs rendszere. Természetesen lehetőség van az előbb említett vezeték nélküli kapcsoló integrálására is, illetve telefonos applikációval finomhangolható a rendszer működése.

A DALI DT8 verziók abban az esetben nyújtanak ideálisak megoldást, ha az épület már rendelkezik DALI hálózattal. A DT8 lehetővé teszi, hogy egyetlen címet használjon a fényerő és a szín szabályozására, így a meglévő DALI alhálózatokat használhatja. Megfelelő DT8 vezérlővel a vezérlési lehetőségek szinte végtelenek.

LEDSylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul