e-villamos online szaklap

Okos megvilágítás. Okos választás.

| | |  0 | |

Okos megvilágítás. Okos választás.

Álljon meg egy pillanatra a nap folyamán és nézzen körül munkahelyén. Mennyi nagyteljesítményű lámpatest világít, miközben senki sem tartózkodik a helyiségben? Mennyi energiát pazarolnak azokban a folyosókon és szobákban, amit csak kevesen és időszakosan használnak? Hány olyan helyzettel találkozik, ahol nem a tevékenységnek megfelelő a megvilágítás?

A Feilo Sylvania által fejlesztett SylSmart megoldás a legmodernebb technológiát alkalmazza az emberi jelenlét és a természetes fényszintek észlelésére a mesterséges fény megfelelő beállításának érdekében. A rendszer a feladathoz és a körülményekhez igazított optimális világítás biztosítása mellett sok egyéb adattal és információval segíti az épületek hatékony és kényelmes üzemeltetését. Az alkalmazott vezeték nélküli technológiának köszönhetően a beszerelés, beállítás valamint újrakonfigurálás jóval gyorsabban és hatékonyabban hajtható végre, mint hagyományos rendszerek esetében.

A SylSmart rendszerek legfontosabb előnyei:

  1. Nincs szükség kontrol kábelezésre – az összes alkatrészbe vezeték nélküli technológia van beágyazva, ezáltal könnyen telepíthető és percek alatt átkonfigurálható (pl. máshová szeretnénk rakni a kapcsolót vagy más lámpatesteket szeretnénk kapcsolni vele).
  2. Rugalmasság és testreszabás – csoportosítsa a lámpatesteket, állítson be egyedi világítási profilokat, időszakokat a kívánt világítás és fény elérése érdekében.
  3. Egyszerű, automatikus működés – Figyelembe véve a kihasználtságot, a természetes fényt, az időzítőket és a kívánt színhőmérsékletet, a rendszer mindent egyszerűen és automatikusan kezel az Ön igényeinek megfelelően.
  4. Kiemelkedő energia megtakarítás – akár automatikus, akár kézi vezérlés mellett a SylSmart rendszer hatalmas megtakarítást eredményez, akár 90% -ot is elérve, ami általában 3 évnél rövidebb megtérülést biztosít.
  5. Kényelmes vezérlés és átláthatóság – mobil alkalmazáson vagy webes felületen keresztül menedzselheti a rendszert, kaphat részletes információkat és elemzéseket a gyűjtött adatokról, hatékonyságról és a várható karbantartási munkákról.
  6. Megbízható és biztonságos – a SylSmart renszer nem igényel karbantartást. Amennyiben a rendszer egyik eleme meghibásodik, a többi elem továbbra is teljes funkcionalitással áll az Ön szolgálatában. A kiemelkedő titkosítással ellátott kommunikáció biztonságot nyújt az adatai számára.
  7. Korszerű lehetőségek * – valós idejű energiamérés; BMS (Building Management System) rendszerintegráció, terület kihasználtás mérése,
  8. Jövőbiztos – Egyszerű rendszerfrissítések; A rendelkezésre álló API további alkalmazás- vagy integrációs fejlesztéseket tesz lehetővé; elősegíti az energetikai tanúsítványok beszerzését

* SylSmart-rendszer specifikus

A SmartServices rendeltetése kiegészíteni a Sylvania lámpatestjeinek átfogó beltéri és kültéri kínálatát egy teljes körű megoldássá: az felméréstől, a tervezésen át, a rendszer installáció és üzembehelyezést is beleértve
A SmartServices elérhető minden típusú projekthez, legyen szó nagy vagy kis méretű projektről vagy ezek kombinációjáról.

A SmartServices hozzáféréshez keresse fel helyi Sylvania képvislőjét vagy látogasson el weboldalunkra (sylvania-lighting.com/smart-services) a további információkért.

SylvaniaVilágítástechnika

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul