e-villamos online szaklap

Új strukturált hálózati katalógus a Legrandtól

| | |  0 | |

Megjelent a Legrand legfrissebb szakmai katalógusa, nyomtatott és elektronikus formában egyaránt. Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a teljes strukturált hálózati kínálatot, helyi hálózati (LAN) és adatbanki (datacenter) környezetben egyaránt.

A katalógus első oldalai általánosságban mutatják be a Legrand strukturált hálózati kínálatát és az ehhez kapcsolódó egyéb rendszereket, úgymint informatikai és audio/videó szerelvényeket, padlódobozokat, enerigaoszlopokat, rácsos kábeltálcákat, stb.. Ezt követően négy fejezetre bontva kerül ismertetésre a hálózati termékkínálat.

Az első rész bemutatja a réz alapú rendszereket, amiben patch panelek; kültéri, fali és patch kábelek; végpontok és egyéb segédanyagok szerepelnek, Cat.5, Cat.6, Cat.6A, Cat.7 és Cat.8 változatban.

A katalógus következő szakasza az üvegszál alapú rendszerek kínálatát ismerteti hasonló termékösszetétellel: hagyományos, moduláris, kazettás és UHD patch panelek; kültéri, beltéri és patch kábelek; pig-tailek és segédanyagok.

A harmadik fejezet a különböző rack szekrényeket taglalja: fali, álló, hálózati, szerver, ipari, kültéri és hidegfolyosós változatokkal.

A katalógus befejező része a rack szekrényen belüli energiaellátással, energiaelosztással és finomvédelmi eszközökkel foglalkozik. Itt jelennek meg a hagyományos elosztósorok (bPDU), a komplett rack felügyelet megvalósítására is alkalmasa különféle szenzorokkal felszerelhető, számos protokollal kompatibilis, mérhető és kapcsolható intelligens elosztósorok (iPDU); továbbá a teljesen egyedülálló, fali rack szekrénybe helyezhető szünetmentes elosztósorok (uPDU) és a hagyományos, álló rack szekrénybe telepíthető vonali interaktív és online kettős konverziós UPS-ek.

A katalógus pdf változata letölthető a Legrand honlapjáról.

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul