e-villamos online szaklap

Új Legrand padlódobozok

| | |  0 | |

Ismerje meg a Legrand új, moduláris padlódoboz kínálatát, mely professzionális kábelvezetési megoldást nyújt álpadlóban és betonpadlóban egyaránt, lehetővé téve ezáltal az erős- és gyengeáram csatlakozásoknak a felhasználási területen történő elhelyezését.

A padlódobozok alkalmazkodnak az álpadló és betonpadló magasságához. A kívánt magasság a padlódoboz talpainak beállításával érhető el. A legfőbb újdonság, hogy a padlódoboz méretét, fedelét és anyagát a saját igényekre szabva lehet összeállítani.

Újdonságként választható kerek vagy perem nélküli padlódoboz, mely például álpadlóba építve és parkettával burkolt feldele észrevétlenül helyezkedik el, rozsdamentes acél szerkezete pedig masszívan ellenáll a hétköznapi terheléseknek. Betonpadlóba építéshez szükséges betondoboz használata is, mely 65–90 mm-es magasság között állítható. A speciális igényekre való tekintettel a Legrand kifejlesztette univerzális betondobozát, mely 55–150 mm-es betonvastagság esetén használható.

Az univerzális betondobozban elhelyezett habszivacs kitöltőanyag a betonozás után könnyedén eltávolítható és tetszőleges átmérőjű kábelvezető csatlakozható hozzá. A Legrand padlódobozai szerelvénykelyhekkel felszereltek, és Program Mosaic szerelvényekkel kompatibilisek. A szerelvények vízszintesen vagy függőlegesen, a választott doboztól függően telepíthetők, 8 modultól egészen 24 modulos kivitelig. A padlódoboz fedele szabadon választható: műanyag, rozsdamentes acél vagy sárgaréz, melyhez szintén szabadon választható a burkolat, hogy tökéletesen és észrevétlenül illeszkedjen környezetébe.

Legrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul