e-villamos online szaklap

Bizonyítványt kaptak a mesterek

| | |  0 | |

Bizonyítványt kaptak a mesterek

Az oklevelek átadásával zárult az első Beruházás-lebonyolítói Mesteriskola június 27-én. A Magyar Mérnöki Kamara együttműködő partnereivel, a Magyar Építész Kamarával, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével, az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nkft.-vel, a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségével, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel együtt idén februárban indította el a képzést.

A mesteriskola célja volt, hogy kifejezetten gyakorlatközpontú képzést nyújtson elsősorban olyan mérnökszakemberek számára, akik már előzetes beruházási, illetve építőipari gyakorlattal rendelkeztek és elhivatottságot éreztek a beruházás-lebonyolítás, mint szakmai tevekénység iránt, illetve ehhez rendszerezett tudásra akartak szert tenni.

A 96 tanórás képzés elvégzéséről a Magyar Mérnöki Kamara tanúsítványt állít ki tagjainak, de mellette minden résztvevő bizonyítványt kapott a zárórendezvényen. (Az MMK weboldaláról letöltött nyitóképünkön éppen Nagy Gyula, a kamara elnöke adja át az egyik hallgató bizonyítványát.) A mesteriskola programját, tematikáját és előadóit az együttműködő szakmai szervezetek állították össze, támaszkodva az építési beruházási piac szereplőinek kiemelkedő eredményeire és az ezek létrehozásában közreműködő szakemberek innovatív tudására, tapasztalataira. A képzésben 49 előadó vett részt, s 78 hallgató kapott átfogó képet a beruházáslebonyolítói folyamatokról.

A hallgatók a 96 órás képzés befejezését követően záródolgozatot készítettek. Az értékelések során a szakdolgozatok között több olyan kiváló munka is akadt, amelyek a következő mesteriskola képzési anyagai közé kerülhetnek – természetesen készítőjük hozzájárulása esetén. Az újabb kurzus a tervek szerint idén ősszel indul.

További információk a www.mmk.hu oldalon

Magyar Mérnöki Kamara

Kapcsolódó

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul