e-villamos online szaklap

Képzett beruházáslebonyolítók lépnek piacra

| | |  0 | |

Képzett beruházáslebonyolítók lépnek piacra

A beruházások kiemelkedő ütemű bővülése szükségessé teszi, hogy kulcsszereplő beruházáslebonyolítók minél több, magas színvonalú elméleti és gyakorlati tudással rendelkezzenek. Ez a beruházások hatékonyságának záloga.

Sikerrel zárult a Beruházáslebonyolítói Mesteriskola, amelyet február 7-én indított a Magyar Mérnöki Kamara partnereivel, a Magyar Építész Kamarával, az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségével, az ÉMI Nonprofit Zrt-vel, a Magyar Projektmenedzsment Szövetséggel és a Magyar Tanácsadó Mérnökök és Építészek Szövetségével.

A Beruházáslebonyolítói Mesteriskola 96 óra alatt átfogó jogi, szervezeti, pénzügyi-gazdasági, árképzési, szervezési ismereteken túl konkrét beruházások esettanulmányait is bemutatta, ezáltal a közvetlen gyakorlatról is részletes tudásanyagot nyújtott. A magas színvonalú, piacon alkalmazható ismeretek átadását negyvenkilenc – kiemelkedő elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkező – oktató biztosította.

A 78 hallgató saját tapasztalataira támaszkodó záródolgozattal bizonyította a Mesteriskolán szerzett, magas színvonalú és gyakorlatban is alkalmazható felkészültségét. A Mesteriskola zárónapján a hallgatók a Mesteriskolát alapító szervezetek közösen kiadott bizonyítványát, a Magyar Mérnöki Kamara tagjai a kamara tanúsítványát is kézhez kapják. A beruházáslebonyolítói jogosultság újra szabályozását egyébként a Kormány is előirányozta.

A Beruházáslebonyolítói Mesteriskola a piac napi gyakorlatában kiválóan hasznosítható tudást adott. A képzés hasznosságát jelzi a következő – várhatóan ősszel induló – Beruházáslebonyolítói Mesteriskola iránti intenzív érdeklődés is.

További információk a www.mmk.hu oldalon.

Magyar Mérnöki Kamara

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul