e-villamos online szaklap

LED-lámpatestek a Legrand kínálatában!

| | |  0 | |

LED-lámpatestek a Legrand kínálatában!

A LED-lámpatestek elterjedése mindössze néhány éves múltra tekint vissza, térnyerése a megkérdőjelezhetetlen hatékonyságának köszönhető. A Legrand kínálatában megjelenő lámpatestek hosszú élettartamúak, megbízhatóak, ideálisak otthoni, irodai, vagy általános terek, folyosók, lépcsőházak megvilágítására.

Legyen szó kerek vagy négyszögletű, süllyesztett vagy falon kívüli kivitelről, a modern és letisztult formavilágnak köszönhetően kiválóan illeszkedik környezetünkbe. A LED-lámpákra jellemző, legfontosabb adat a fényáram, melynek mértékegysége a lumen. Ezt az információt valamennyi fényforrás csomagolásán a gyártók feltüntetik.

A Legrand széles kínálatában megtalálhatók LED-lámpatestek és LED-panelek 180 lumentől (3 W) egészen 4500 lumenig (50 W). Összehasonlításképp, egy hagyományos 100 W-os izzó fényereje 800-900 lumen. A LED-lámpák színhőmérséklete is eltérő lehet, 3500 K-ig melegfehér, 5000 K-ig középfehér, felette pedig hidegfehér fényről beszélünk. Az előbbi kettő otthoni vagy irodai környezetbe ajánlott, míg az utóbbit kiállítások, tárgyak, üzletek kirakatainak stb. megvilágítására alkalmazzák.

A Legrand LED-lámpatestekben a LED-szalag biztosítja a fényforrást. A hagyományos izzóval vagy fénycsővel ellentétben itt nincs bemelegedési idő, a lámpa felkapcsolásakor a maximális fényáram biztosított. A LED fényforrás további előnye, hogy a rendszeres le/fel kapcsolás az egyébként is hosszú élettartamot nem rövidíti. A Legrand LED-lámpatestek célzott, 120°-os szögben világítanak, a fényt pedig oda irányíthatjuk ezáltal, ahol valóban szükség van rá. A fényforrás megfelelő működéséről a különálló, csatlakoztatható tápegység gondoskodik (100-240 V AC 50/60 Hz, nem dimmelhető).

Keresse a Legrand lámpatesteket a Sonepar kínálatában, valamint a villamossági szakkereskedésekben kedvezményes, bevezető áron! A gördülékeny szállítás érdekében a gyártó folyamatos magyarországi raktárkészletet biztosít. A termékekre 2 éves gyártói garancia biztosított. Letölthető prospektus és magyar nyelvű használati útmutató ide kattintva tekinthető meg.

Érdekel

LEDLegrand

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul