e-villamos online szaklap

Berker hotel megoldások

Egy hely, ahol a vendég otthon érezheti magát

| | |  0 | |

Berker hotel megoldások

Csökkentjük a működési költségeket. Kifejlesztettünk egy összekapcsolt és energia-hatékony koncepciót, ami magába integrálja az összes szobafunkciót.

Ez azt jelenti, hogy az energiafogyasztás központilag vezérelhető, mérhető és vizualizálható. Ennek eredményeképp gyorsan azonosíthatók a költséges fogyasztási kiugrások, váratlan határérték túllépések és működési kondíciók, amelyek eltérnek az ideálistól. Ezzel megmutatva, hol lehet az energia fogyasztásokat optimalizálni és költséget megtakarítani.

Egy kártyás vagy energia kapcsoló elengedhetetlen minden hotelszobában, hogy segítsen a jelentős energia- és költségcsökkentésben.

Amikor a vendég elhagyja a szobát, minden fogyasztó, úgymint fűtés, szellőztetés, légkondicionálás, világítás és szórakoztató elektronikai készülékek teljesen kikapcsolnak. Az automatikus fűtésvezérlés önmagában képes az energiafogyasztást 10%-20%-al csökkenteni.

Ne zavarjanak jelzés

A „ne zavarjanak / takarítást kérek” kapcsoló lehetőséget ad a vendégnek, hogy kívánságát egyszerűen közölje a személyzettel. Biztosítja a jó kommunikációt a vendég és a személyzet közt, ezzel optimalizálva a hotel gördülékeny működését.

A „ne zavarjanak / takarítást kérek” kapcsolók az egyedi gyártásunkból érkeznek és ezért minden egyes hotel részére saját megoldást tudunk kialakítani. Ezáltal teljesen harmonikusan illeszkedhet a hotel belsőépítészeti koncepciójába. Színben és anyaghasználatban is alkalmazkodik a hotel dizájnhoz.

www.berker.hu

Berker

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul