e-villamos online szaklap

Új Sylvania vészvilágító lámpák

| | |  0 | |

Új Sylvania vészvilágító lámpák

A Sylvania bemutatja új termékválasztékát a SylSafe-et a, széles körű, nagy hatékonyságú LED-es vészvilágítási lámpatesteket olyan alkalmazásokhoz, mint a kiskereskedelem, az irodai és logisztikai szolgáltatások, valamint ipari környezet. A SylSafe-et úgy tervezték, hogy a vészhelyzetek esetén , a lakosok, munkavállalók , látogatók számára könnyítse a menekülést azzal, hogy a biztonsági berendezések elhelyezkedését és a menekülési útvonalat jól láthatóvá teszi.

Az EN 1838: 2013 vészvilágításra vonatkozó európai szabványnak megfelelően a SylSafe sorozat különböző típusokat tartalmaz, köztük: általános vészvilágítási feladatokra, menekülő jelzéseket a menekülési útvonal jelölésére, nagy lámpatestek a nagy belmagasságú ipari alkalmazásokhoz és egy távoli vészhelyzeti megfigyelő rendszer.

A SylSafe vészhelyzet esetén három órás időtartamra áll rendelkezésre. A termékskála az EN 50172 és a BS: EN 60234 szabvány szerint önálló önteszt-rendszerként működtethető, vagy átvehető központilag és távolról ütemezetten tesztelhető a sorozat innovatív vészellenőrző rendszerének köszönhetően. 

Süllyesztett, mennyezetre szerelhető és felfüggesztett kialakításban kapható a SylSafe Spots lámpatest, ami sürgősségi megvilágítási területekre készült, például folyosókra és magas vészhelyzeti kockázatú területek megvilágítására, mint pl. tűzoltó készülékek vagy egyéb vészhelyzeti berendezések.

 

 A SylSafe Twin Spot, mennyezetre szerelhető kivitelben kapható, nagy nyílt területekre és nagy belmagasságú alkalmazásokra lett tervezve.

 A süllyesztett, mennyezeti és falra szerelhető SylSafe Exit jelzések vészvilágítási lámpatestek a menekülési útvonal jelölésére. Mindegyik SylSafe Exit ISO7010 szabványnak megfelelő,  kiegészítőként is kaphatók.

Az IP65-ös védettségű SylSafe Bay lámpatestek nagy belmagasságra ipari alkalmazásokhoz készültek. A SylSafe Bay felületre szerelhető változatban öt különböző fényeloszlást kínál attól függően, mekkora a belmagasság.

 

A SylSafe Bay védett a vízzel és nedvességgel szemben a nehezen megközelíthető területeken is.

A SylSafe N-Light sorozat innovatív vészhelyzeti figyelőrendszere valós idejű adatokat gyűjt össze a rendszerhez csatlakoztatott minden vészhelyzeti világítási berendezésről szabványosított DALI protokollon keresztül. A SylSafe N-Light intuitív, érintőképernyős interfésszel együtt működik. Ezenkívül hosszú élettartamú csereakkumulátorokkal szerelt, amelyek biztosítják, hogy az áramkimaradás ne befolyásolja a rendszer teljesítményét. Az N-Light lehetővé teszi az egész SylSafe termékcsalád számára, hogy rendszeresen automatizált teszteket hajtson végre, ezzel kiküszöbölve a munkaigényes tesztelés szükségességét, növelve a rendelkezésre állást.

 

 

 

További információ az új SylSafe termékcsaládról: www.sylvania-lighting.com

 

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul