e-villamos online szaklap

Új szakcsoport alakult a Vas Megyei Mérnöki Kamaránál.

| | |  0 | |

Új szakcsoport alakult a Vas Megyei Mérnöki Kamaránál.

Vas megyében régóta megvolt a szándék és igény egy elektrotechnikai szakcsoport megalakulására, de ezidáig a tettek elmaradtak. Ezen szándék a megvalósulás szakaszába lépett amikor 2018. április 24-én – a villamos szakághoz tartozó kamarai tagok harmadának részvételével – megalakult a Vas Megyei Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Szakcsoportja.

Az alakuló ülésen  részt vett a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozatának elnöke, Kun Gábor, és a Vas Megyei Mérnöki Kamara elnöke, Nádor István, akik jelenlétükkel is hitelesítették a megalakulást, köszöntőjükkel pedig kifejezték elismerésüket és reményüket, hogy a Szakcsoport aktívan kapcsolódik majd be mind a Megyei Elnökség, mind a Tagozat munkájába.

A tagok elnöknek Nagypál Tibor okl. villamosmérnököt választották, aki ígéretet tett arra, hogy a szakcsoport ügyrendjének szellemében segítik az szakmai információ áramlást és érdek épviseletként is igyekeznek helytállni a felgyorsult építőipari környezetben.

Az alakuló ülést követően került sor a Vas Megyei Kamara éves taggyűlésére, amelyen Kun Gábor előadást tartott a műszaki tervezés aktuális kérdéseiről.

Magyar Mérnöki Kamara

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul