e-villamos online szaklap

7. szezonját kezdi meg az InfoShow

| | |  0 | |

Az InfoShow célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse és útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

Biztonságos villanyszerelés – energiahatékony megoldások

Épületvillamossági témájú szakmai országjárás, ahol a piac meghatározó cégeinek képviselõi segítségével bõvíthetjük az ismereteinket az üzemeltetés, tervezés, kivitelezés területein, elõzetes regisztráció esetén díjmentesen – röviden így foglalható össze a hetedik szezonját megkezdõ InfoShow lényege.

A 2017-2018-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérõ partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. mellett az Eaton Industries Kft. -vel  bõvül az elõadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területérõl.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekrõl, napelemek érintésvédelmérõl, hatályos tûzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemrõl, hanem a legújabb szerelõtechnikákról, innovatív megoldásokról is elsõ kézbõl értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktõl.

A 7. évadába lépõ InfoShow új programelemmel gazdagodik, InfoShow Workshop néven, amelynek keretei között nem csak megismerni és kipróbálni lehet egy-egy szerelési megoldást, hanem nyerni is, ugyanis a „Nap szerelõje” értékes ajándékokkal fog távozni.

A Workshop azzal a szándékkal jött létre, hogy olyan megoldások, technológiák kerüljenek bemutatásra, amelyek jól kapcsolódnak az InfoShow aktuális tematikájához, a hatékony szereléshez és ahol a fõ cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.

Tervezett idõpontok és helyszínek:
2017. 10. 10. Miskolc
2017. 10. 26. Debrecen
2017. 11. 07. Szeged
2017. 11. 21. Gyõr
2017. 12. 05. Zalaegerszeg
2018. 02. 08. Budapest
2018. 02. 20. Pécs
2018. 03. 06. Veszprém
2018. 03. 20. Kecskemét

A hallgatóság számára a részvétel – elõzetes online regisztráció esetén – díjtalan. Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján a www.infoshow.hu címen érhetõk el.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul