e-villamos online szaklap

ToLEDo intelligens fényforrások a Feilo Sylvania-tól

| | |  0 | |

ToLEDo intelligens fényforrások a Feilo Sylvania-tól

A Sylvania piacra dobta a ToLEDo választék intelligens fényforrásait, hogy segítsen fogyasztóinak a legtöbbet kihozni lakótereikből, és tökéletes hangulatot teremteni meglévő világítási rendszerük modernizálása nélkül.

Mindössze a meglévő fényforrásaikat kell ToLEDo intelligens fényforrásokra cserélniük, hogy energiát takarítsanak meg, miközben szemnek kellemes hangulatot teremthetnek, különböző fényerősséggel vagy színhatásokkal, a meglévő dimmer segítségével, valamint egyetlen kapcsoló vagy beépített érzékelő alkalmazásával. A különböző funkciók lehetővé teszik, hogy a vásárlók a legszebb pillanatokat éljék meg, nagyobb biztonság mellett.

A termékcsalád tagjai

ToLEDo™ SunDim, ToLEDo™ Step-Dim, ToLEDo™ Twin-Tone, ToLEDo™ Presence és ToLEDo™ Light-Sense.

A ToLEDo™ SunDim szabályozás segítségével melegebb fényhatást eredményez, így a hagyományos izzók és halogén fényforrások jellemzőivel rendelkezik. Tökéletes megoldás vendéglátóipari és otthoni alkalmazásokba.

A ToLEDo™ Step-Dim két különböző megvilágítottsági szint létrehozására képes, hagyományos kapcsolóval.

A ToLEDo™ Twin-Tone egyetlen fényforrás minden évszakra, tökéletes eltérő nappali és esti világítási szint megteremtéséhez. A színhőmérséklete hagyományos kapcsolóval változtatható.

A ToLEDo™ Presence energiahatékony intelligens világítási megoldás. Automatikusan fel- és lekapcsol, amikor érzékeli az infravörös jelet. Ideális folyosókra, garázsokba és bejáratokhoz.

A ToLEDo™ Light-Sense emberi közreműködést nem igénylő rendszer. A fény automatikusan fel- és lekapcsol, amikor romlanak a látási viszonyok, ezzel megnövelt biztonságot nyújtva.

További információ: www.feilosylvania.com

LED

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul