e-villamos online szaklap

Szakmai konferenciák a CEP® Passzívház EXPO-n

| | |  0 | |

Október 27-28-án a CEP® kiállítással párhuzamosan kreditpontos szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre energiahatékony építkezés és passzívház-technológia témában, melyekre még lehet kedvezményesen regisztrálni.

Mind az energiaárak folyamatos emelkedése, mind az erõsödõ környezettudatosság abba az irányba hat, hogy egyre többen kritikusan vizsgálják saját energiafogyasztásukat. Egy átlagos magyar lakás energiafogyasztásának a három- negyedét a fûtés teszi ki. A meleg víz elõállítására fordítódik az energia 11, míg fõzésre a 7 százaléka. Az arányokból látható, hogy legtöbbet a fûtési energiából lehet megtakarítani, amelynek legfontosabb eszköze a hõszigetelés. Ha már felújításba fogunk, akkor érdemes inkább a szigorúbb követelményeket figyelembe venni, hogy minél késõbb váljék korszerûtlenné az adott fejlesztés. A felújítást az energiaszükséglet felõl érdemes megközelíteni, tehát elsõsorban a fûtési energia megtakarítására kell helyezni a hangsúlyt, majd a gépészet rekonstrukciójára.

A CEP® az energiahatékony építészet és épületfelújítás elsõ számú rendezvénye segít Önnek megtalálni ennek a megvalósításához a megfelelõ üzleti megoldásokat és partnereket! A 2010. október 27-28-án megrendezésre kerülõ rendezvény az energiahatékonyság megteremtéséhez szükséges termékek és szolgáltatások bemutatkozási lehetõségét kínálja!

A kiállítás fõ témái 2010-ben:
1. épületek energia hatékony építése, felújítása
2. passzívház technológia, felújítás passzívház elemekkel
3. intelligens épületek, épületautomatizáció
4. energiatanácsadás, finanszírozás és az új támogatási rendszerek

Ön is ebben a témakörben tevékenykedik és szeretne kiállítóként részt venni a CEP®-en,
de nem tudja, hogy mekkora területen? A kiállítói jelentkezési határidõ már letelt, azonban ha most még kéri kötelezettségektõl mentes ajánlatunkat vagy megkeres minket a 06-1-225-2143-as telefonszámon, még lefoglalhatja az utolsó standhelyek valamelyikét!

Már bejelentkezett kiállítóink többek között: Uponor, Stiebel Eltron, Bauland Kft., Isocell, Jüllich Glas Solar Kft., AERECO Légtechnika Kft., STO Építõanyag Kft., NILAN Légtechnika Kft., KT-Electronic, Bitel Kft., Masterplast Kft., Thoma Holz, Honeywell, HERZ Armatúra, BACHL

Kiemelt szakmai konferenciák – elõregisztációs kedvezmény
- 2010. október 27. - Passzívházak – minõség, minõsítés, minõségbiztosítás
A nemzetközi konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara tagjai 2+1, a Magyar Mérnöki Kamara tagjai pedig 1+1 továbbképzési pontot kapnak.
- 2010. október 28. - Energiahatékony épületfelújítás – A következõ 10 év programjai
- 2010. október 28. – Tiszta Energia – Hidrogén Gazdaság Konferencia

A szakmai konferenciákra kedvezményesen regisztrálhatnak 2010. október 1-ig!

A részletes programot és további kiállítással kapcsolatos információkat találnak honlapunkon: www.cep-expo.hu

A kiállítás megtekintésére kedvezményes belépõjegyeket válthatnak, ha szakmai látogatóként regisztrálják magukat. >>Látogatói regisztráció<<

A CEP® Clean Energy & Passive House EXPO az idén második alkalommal megrendezésre kerülõ Zöld Építészeti Napok rendezvénysorozat része.

Szervezõ:
REECO Hungary Kft.
1123, Budapest
Gyõri út 20.
Tel: 06-1-225-2143
Fax: 06-1-225-2145
info@cep-expo.hu
www.cep-expo.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul