e-villamos online szaklap

Mutassunk példát!

| | |  0 | |

Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmet a MEE Világítástechnikai Társaság és az MMK Elektrotechnikai Tagozata által a közelmúltban meghirdetett PRO LUMINE- Innovatív Világítás Tervezése Díj pályázatra.

A pályázat kiírásával célunk az volt, hogy azokat az alkotó csapatokat, résztvevõket - beleértve a tervezési és megvalósítási folyamat közremûködõit, így a fénytechnikát, világítást tervezõket, kivitelezõket, akár még a gyártókat és forgalmazókat is - díjazzunk, részesítsünk elismerésben, amelyek kiemelkedõen innovatív, újszerû világítási megoldásokat valósítottak meg az elmúlt két évben és ezzel példaként szolgálhatnak a szakma számára.

Hitünk szerint az utóbbi idõben is születtek díjazásra méltó alkotások.   Ezekre szeretnénk felhívni a szakmán túl a társadalom figyelmét is. Jó lenne ünnepelni és közkincsé tenni egy-egy kimagasló alkotást, ezáltal is népszerûsítve szakmánkat, felkelteni az érdeklõdést a fiatal korosztályban is.
Javasoljuk, hogy, amennyiben cégük részt vett a pályázati kiírásnak megfelelõ világítástechnikai beruházásban, vagy ismeretük van ilyenrõl, vegyenek részt a pályázaton. Reményeink szerint cégük is benevez a meghirdetett pályázatunkra. Méltányolnánk, ha erre vonatkozó szándékukat információként jeleznék a Világítástechnikai Társaság elérhetõségén: vtt@vilagitas.org.

A pályázat részletes feltételeit megtalálják a honlapunkon és a www.vilagitas.org oldalon.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul