e-villamos online szaklap

Colossal, a grandiózus lámpatest választék a Feilo Sylvania-tól

| | |  0 | |

A Feilo Sylvania bemutatja a Concord család új tagját, a hangulatos Colossal lámpatest választékot, mely 45 0mm–es átmérővel és minimalista stílusjegyekel rendelkezik.

 

A Colossal bármilyen belsõ teret stílusossá varázsol, akár mennyezetre, akár függesztve szereljük. Nemcsak a szemnek szép finom, porfúvott, fehér alumínium keretével, hanem 3800  lumen kibocsájtására képes, és  120 lm/W a fényhasznosítása. Ez a teljesítmény a LED technológiának és a polikarbonát opál búra használatának köszönhetõ. A lámpatest Ø450mm x 70mm –es méretével és egyszerû vonalvezetésével szinte odavonzza a tekintetet. A Colossalt a grandiózus építészeti szerkezetek ihlették.

A választék ideális kereskedelmi, vendéglátó- és szállodaipari terekbe és átriumokba, valamint otthoni felhasználásra egyaránt. A köralakú, építészeti, mennyezetre szerelhetõ és függeszthetõ lámpatest család jó lámpatestek közötti színintenzitási toleranciával (3 SDCM) rendelkezik. A homogén fényhatás elérése érdekében polikarbonát opál búrát kapott, így javítja a szem komfortérzetét is.

Az alumínium házzal szerelt választék elérhetõ DALI-s és 3-órás beépített vészvilágítási változatban is, élettartama pedig 50 000 óra (L70). A termékcsalád rendelésre készül, kb.  4-6 hét gyártási idõvel.
További informáicóért látogasson el a www.feilosylvania.com weboldalra.
 

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul