e-villamos online szaklap

SylBay LED-es lámpatest választék

A Feilo Sylvania eddigi leghatékonyabb ipari csarnokvilágító családja

| | |  0 | |

SylBay LED-es lámpatest választék

A Feilo Sylvania piacra dobja a SylBay LED-es termékcsaládot, mely tökéletes egyensúlyt teremt a forma és a funkcionalitás terén a projektek világában. Masszív és tartós formatervezése miatt megfelel szerelő- és gyártócsarokokban történő alkalmazásokba, raktárakba és nagyobb méretű hipermarketekbe.

A SylBay LED nem csak nagy teljesítményű választék: akár  37 700 lm kibocsájtására képes (lámpatesten leadott teljesítmény 290 W-os, dupla széles, 4000 K-s változat esetében), hanem magas a fényhasznosítása is: akár 140 lm/w (a 95 W-os, szimpla,  4000 K-s változat esetében).

A SylBay LED precíziós UGR 22-es optikával rendelkezik, mely megfelel az EN 12464-1-es szabványnak, vagyis magasra állványozott csarnokokban illetve gyártóegységekben történő felhasználásra optimalizálták, nagyon jó egyenletes fénnyel és maximális lámpatestek közötti távolsággal. A választék élettartama továbbá nagyon hosszú:  100 000 óra (L90 B10). Az intelligens PIR szenzoros változat további 30% energia megtakarítást nyújt házra szerelt intelligens érzékelője segítségével.

A termékcsaslád karcsú és hajlított építészeti formatervezéssel büszkélkedhet. “Uszony-szerű” alakja megakadályozza a por és egyéb szennyeződések bejutását és felhalmozódását a lámpatest belsejében. Az innovatív hűtőbordák pedig optimalizálják a csarnokvilágító hőkezelését.  4,6 kg súlyával (szimpla, <18,817 lumenes változat)  rendkívül könnyűnek bizonyul a piacon megtalálható csarokvilágító választékokkal összehasonlítva; az ilyen lámpatestek akár 24kg-osak is lehetnek. Optikáját víztiszta, törésmentes polikarbonát (PC) búra védi, ütésállósága IK08-as. Nagyon masszív és tartós lámpatest; magas nedvesség, oxidáció és UV-sugárzás tűrés jellemzi. IP65-ös besorolással rendelkezik; portaszító és kisnyomású vízsugár védelemmel ellátott választék.

Hőtűrése –40...+55 °C a 13/26KLM-es változatok, –40...+50 °C a 31KLM-es változatok és –40...+45 °C a 18.5/37KLM-es változatok esetében. CRI>80-as színvisszaadásával és iparág-vezető színmegtartásával, valamint 3 SDCM-es színtoleranciájával természetes munkakörülményeket biztosít, nagyon jó színlátással.
A választék megrendelésre készül.

További információ és a Feilo Sylvania egyéb választékaival kapcsolatos infók: www.feilosylvania.com.
e-mail: info@feilosylvania.com

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul