e-villamos online szaklap

Mennyezetbe süllyeszthető modellekkel bővül a Feilo Sylvania Rana Linear választéka

| | |  0 | |

A mennyezetre szerelhető és függesztett változatok sikeres bevezetése után, a RANA Linear választék most mennyezetbe süllyeszthető modellekkel bővül.

Mindegyik változatban ugyanaz a rendszer található, a termékek 50 000 óra élettartamúak.  3 különbözõ optika biztosítja a 3 különbözõ fényeloszlást, vizuális komfortot és hatékonyságot:  UGR<19, UGR<21, UGR<23.
                                


A termékcsalád most új installációs alkatrészekkel rendelkezik: mennyezeti kerettel 1mm-tõl  40 mm-es mennyezeti vastagságig, egy nagyon egyszerû, könnyû elõtét búrával, a fénysáv rendszerek végén található szabad fény takarására, és egy új függesztõ készlettel, mely fém függesztéket és átvezetékelõ kábeleket tartalmaz.  A RANA Linear 1-10 V-tal vagy DALI (Switch-Dim) rendszerekkel vezérelhetõ, de Organic Response rendszerrel is szerelhetõ és vészvilágító változatokkal is rendelkezik.

A karcsú és visszafogott szögletes profilú választék, a süllyesztett és/vagy mennyezetre szerelhetõ/függeszthetõ lámpatestek segítségével, egyedi módon fényrendszerré alakítható. Akár egyesével is szerelhetõ, de a tökéletes fényhatás érdekében szakadásmentes fényrendszert is összeállíthatunk a termékcsaládból a. A lámpatestek meleg fehér (3000 K) és semleges fehér (4000 K) színhõmérséklettel elérhetõk. Magas, akár 120 lm/W fényhasznosítással (összrendszer hatékonyság a RANA Linear Louvre + prizmás optika esetén) rendelkeznek, és 3000 lm fényerõvel az 1,2 m hosszú lámpatest esetén (akár 2894 lm/m). (Ra) > 80 színvisszaadása irodai használatra alkalmas.  A választékban 3 órás vészvilágító változat is megtalálható.

További információért kérjük látogasson el a www.feilosylvania.com oldalra.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul