e-villamos online szaklap

Használati útmutatók OBO anyagkiíró és villámvédelmi kockázatkezelő szoftveréhez

| | |  0 | |

Az OBO ViKoP villámvédelmi kockázatkezelő szoftverének online változatának és az új anyagkiíró szoftver, az OBO TS használatát mostantól használati útmutatók is segítik.

Tavaly októberben jelent meg az OBO ViKoP villámvédelmi kockázatkezelõ szoftverének www.obovikop.hu honlapon elérhetõ online változata, és egy új anyagkiíró szoftver, az www.obots.hu honlapon elérhetõ OBO TS. Mostantól mindkét szoftver használatát használati útmutatók is segítik, amely a kezdõoldalon új projektet, illetve új kiírást indítva a menüsávon található „?” ikonnal nyithatóak meg.A tavalyi év végén módosításra került az OBO TS kezelõfelülete is annak érdekében, hogy még egyszerûbb és logikusabb legyen a szoftver használata. Ezzel egyidejûleg a tûzálló kábeltartó-szerkezetektõl a padlóalatti szerelési rendszereken át a villámvédelemig számos témakörre kiterjedõ típusmegoldások száma is bõvült, lehetõvé téve a pontosabb tervezõi és kivitelezõi anyagkiírások készítését.

Az OBO továbbra is várja a felhasználók visszajelzéseit az info@obo.hu e-mail címen annak érdekében, hogy a szoftverek hatékonyan segíthessék a villamos tervezõk és kivitelezõk munkáját.    

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul