e-villamos online szaklap

Elektrotechnika-elektronikai szakképzések – a munkaerőhiány csökkentésére

| | |  1 | |

Tudva, hogy számos az elektrotechnika-elektronika szakmacsoportbeli foglalkozás évek óta hiányszakmának számít Magyarországon, a DEKRA Akademie egész sor ilyen irányú képzéssel segíti a cégek és a leendő munkavállalók igényeinek találkozását.

Állami szinten szabályozott OKJ-s tanfolyamaink – mint az Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló, az Erõsáramú berendezések felülvizsgálója, a Villámvédelmi felülvizsgáló, a Villamos alállomás kezelõ, a Villamos hálózat kezelõ, a Robbanásbiztos berendezés kezelõje, az Elektronikus vagyonvédelmi rendszerszerelõ, a PLC (programozható logikai vezérlõ), a Kisfeszültségû kábelszerelõ, a Középfeszültségû kábelszerelõ és az Erõsáramú elektrotechnikus – mellett természetesen a Felnõttképzési törvény hatálya alá nem tartozó képzéseket – mint a Nagyfeszültségû mérésvezetõ vagy a Kábelhibahely mérésvezetõ tanfolyam – is szervezünk.

Gazdag képzési palettával állunk rendelkezésére

Tevékenységünk egészen az egyedi igények szerint összeállított, céges képzések, továbbképzések szervezéséig, lebonyolításáig és a vizsgáztatásig terjed. Országosan ismert és elismert felnõttképzési intézményként nagyfokú rugalmassággal személyre szabott és gyakorlatorientált képzési programokat kínálunk. Tanfolyamaink körét az igényeket figyelembe véve folyamatosan bõvítjük.

A DEKRA Akademie a magyar képzési piac meghatározó szereplõje

Képzéseinket az egész ország területén – nyitott és kihelyezett formában is – kínáljuk. SzolgáltatóKözpontjaink megtalálhatók: Budapesten, Székesfehérvárott, Gyõrben, Pécsett, Szegeden és Debrecenben is.

Szaktudásunkkal minõséget képezünk és biztonságot teremtünk

Célunk, hogy a vállalati és munkaerõ piaci igények alapján olyan szakmai képzéseket kínáljunk, amelyek a keresett munkakörök betöltéséhez szükséges szakmai tudást és képességet széles körûen szolgálják. A legnagyobb siker számunkra, ha Vizsgaközpontunk minél több felkészült szakembert és elégedett munkavállalót indít útjára.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kattintson ránk!

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


| 2016. okt. 25.

Jó hír, hogy van olyan felnőttképző, akinek a kínálatában ilyen sok villamosipari képzés van, köztük egészen speciálisak is, de az igazán jó az lenne, ha az általános és középiskolások is kapnának ösztönzést, hogy ilyen irányban tanuljanak tovább. Én nagyon drukkolok nekik, mert nincs ma annál fontosabb, mint hogy piacképes szakma legyen a kezü(n)kben.

Facebook-hozzászólásmodul