e-villamos online szaklap

Biztos fogás érintés nélkül

| | |  0 | |

A Testo elektromos műszercsaládjának legkiemelkedőbb tagja a testo 770 lakatfogó, egyesíti magában a lakatfogó adta előnyöket és komplett multiméterként is kiválóan teljesít.

Az elsõ pillantásra az egyedi szabadalommal védett fogómegoldás ragadja magával a tekintetet, a bal oldali fogókar teljes egészében visszahúzódik a mûszerbe, míg a jobb oldali fix, ezáltal egy túlzsúfolt kapcsolószekrényben, nagyobb kábelköteg esetén is könnyen kiválasztható a mérni kívánt kábel.

A lakatfogó családban 3 típus található 770-1/ -2 / -3 különbözõ ár és felszereltség szinten. A mérhetõ paraméterek – lakatfogóval vagy mérõvezetékekkel - között megtalálhatók a mindennapi munkához szükséges mérendõ paraméterek: AC/DC áram, feszültség, kapacitás, frekvencia, ellenállás és hõmérséklet. Természetesen az összes típus a valós effektív feszültség értéket (TRMS) méri, valamint használhatók motorok indítási áramának mérésére.

A testo 770-2 / -3 típusok µA-es méréstartománnyal is rendelkeznek, így kazánok esetén az ionizációs áram mérésére is alkalmasak. A nagyméretû kijelzõrõl tisztán leolvashatók a mért értékek, de a 770-3 típus rendelkezik Bluetooth kapcsolattal is, így a mért és számított (pl.: teljesítmény) értékek a Testo Smart Probes applikációján keresztül jeleníthetõk meg (táblázatos, grafikonos formában) és az okoskészülék elõnyeit kihasználva dokumentálhatók és a mérés helyszínérõl továbbíthatók.

További információ a Testo honlapján, ide kattintva.

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul