e-villamos online szaklap

Villamos méréstechnika újragondolva

| | |  0 | |

Az egyszerű és biztonságos elektromos mérés mindenkinek jár: megérkezett a Testo új villamos mérőműszer családja, ami hiánypótló a Testo kínálatában.

Villanyszerelõk figyelem, megérkezett a Testo új mûszer családja!

Az új mûszerpaletta az elektromos berendezések és rendszerek méréséhez szükséges valamennyi mérési paramétert lefedi: digitális multiméterei, lakatfogói, áram-, és feszültségmérõi olyan technológiai újításokkal készültek, melyek egyszerûbb és jóval biztonságosabb használatot tesznek lehetõvé. Mitõl mások a Testo villamos mérõmûszerei? Elmondjuk!


Testo Villamos Méréstechnika

- Egyszerû és biztonságos használat, praktikus terméktulajdonságok
- Hatékonyabb munka a legújabb technológiai fejlesztések által
- A fõbb villamossági méréseket lefedõ mûszerpaletta

Testo Villamos Mérõmûszerek

A Testo mától digitális multiméterrel, speciális fogótechnikájú lakatfogóval, feszültségmérõvel, kombinált áramerõsség-, és feszültségmérõvel, valamint egy praktikus érintésmentes feszültségmérõvel segíti a munkáját.

A Testo villamos mûszer családja, nem csak újabb mérõmûszereket jelent, hanem valódi hozzáadott értéket nyújt. A több alkalmazási területet is lefedõ mûszerpaletta úgy készült, hogy praktikus kialakításuknak és felhasználóbarát használatuknak köszönhetõen magasabb munkabiztonságot adjanak. Az új innovatív technológia alkalmazásával hatékonyabbá válik a villanyszerelés!

Öttel mindent visz – Mûszerek a legfontosabb villamos mérési feladatokra

A mûszer család 5 fõ termékcsoportja, az elektromos berendezések és rendszerek méréséhez szükséges valamennyi mérési paramétert lefedi. A mûszerek néhány izgalmas újítása:

A digitális multiméterek már a csatlakoztatás alapján, automatikusan felismerik a megfelelõ mérési paramétert, és funkciógombokkal váltják ki a hagyományos tárcsás megoldást a biztonságosabban mûködtetés érdekében.

A lakatfogó család egy olyan szabadalommal védett, egyedi fogó mechanizmussal készült, mely pontos és jóval könnyebb használatot ad: a mûszerrel mindig éppen azt a kábelt tudja kiválasztani és mérni, amelyre szüksége van. A lakatfogó család legmagasabb szintû tagja a Smart Probes App-pal kompatibilis, ennek köszönhetõen a mért értékek számítógépre menthetõk és így könnyen dokumentálhatók.

Az áramerõsség-, és feszültségmérõ család típusai 2 az 1-ben funkciót töltenek be, és úgy készültek, hogy a tévesztés lehetõségét kikerülve, automatikusan választják ki a megfelelõ mérési paramétert.

Az érintésmentes feszültségmérõ állítható fáziskeresõ és a feszültség detektáló funkcióval rendelkezik

A feszültségmérõ család egy speciális, minden szögbõl leolvasható kijelzõvel, és egy interferencia szûrõ megoldással rendelkezik és Fi-relé tesztelésre szolgáló funkciógombbal látták el.

Találja meg a feladataihoz legmegfelelõbb Testo Villamos Mérõmûszert!

(x)

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul