e-villamos online szaklap

Megjelent az E-építési Napló mobil verziója

| | |  0 | |

Az E-építési Napló ingyenes, magyar nyelvű mobil verziójának segítségével könnyen intézheti a napi jelentésekkel és eseti bejegyzésekkel kapcsolatos feladatait.

A mobilalkalmazás használata során megtekintheti az adott e-fõnaplóhoz és/vagy e-alnaplóhoz rendelt offline és online eseti bejegyzéseket és napi jelentéseket, valamint szerepkörének jogosultságától függõen közvetlenül mobilkészüléke segítségével napi jelentést és vagy eseti bejegyzést tehet. Mobilkészüléke fényképezõgépének használatával közvetlenül feltölthet fényképet a napi jelentéshez vagy eseti bejegyzéshez. A mobilalkalmazás, kizárólag a webes E-építési Napló alkalmazásban már ismert, napi jelentések és eseti bejegyzések rögzítésére és ezek megtekintésére, illetve fénykép készítésére és feltöltésére szolgál.

A teljes funkciókészlettel mûködõ e-építési napló webalkalmazás az alábbi linkrõl érhetõ el: https://enaplo.e-epites.hu/enaplo/.

A webalkalmazás használatához aktív Ügyfélkapus jelszó és felhasználónév, valamint WiFi/ mobilinternet kapcsolat szükséges.

További információ: https://www.e-epites.hu/e-naploapp/

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul