e-villamos online szaklap

A Feilo Sylvania a formatervezési mezőny élvonalában

| | |  0 | |

Red Dot Award 2016 formatervezési díjat nyert a high-end energiatakarékos világítástechnikai eszközöket gyártó Feilo Sylvania új termékcsaládja. A világ egyik legrangosabb dizájn elismerését a kézzel fújt üveg fényforrásokat és az illeszkedő függesztékeket tartalmazó SYLCONE RETRO termékcsalád nyerte el.

A németországi Essenben idén is kiosztották a világ leginnovatívabb formatervezõi munkáit díjazó Red Dot Award-ot. Ezúttal a kiemelkedõ minõségû energiatakarékos fényforrásokat és lámpatesteket gyártó Feilo Sylvania SYLCONE RETRO termékcsaládja is elnyerte a legjobb termékeknek járó „Product Design 2016” elismerést.

A SYLCONE RETRO lámpák egyedülállóan ötvözik a kortárs stílusirányzatok letisztult formavilágát a legújabb LED-szálas technológia elõnyeivel. Egyedi formaviláguknak köszönhetõen már kikapcsolt állapotban is különleges esztétikai élményt nyújtanak tulajdonosuknak, de igazi értékük bekapcsoláskor mutatkozik meg. A különleges formájú fényforrások 2,000K-s színhõmérséklete alkalmas rá, hogy megteremtse a hagyományos izzószálas fényforrások meleg atmoszféráját, sõt a beépített szabályozó segítségével a kívánt hangulatnak megfelelõen finomhangolható a fényerõ.

Az SYLCONE RETRO lámpák azonban nem csak külsõségekben, hanem a 15,000 óra élettartammal, 104 lm/w hatékonysággal, és az A++ energiaosztályos besorolással a mûszaki jellemzõk tekintetében is kiemelkedõ tulajdonságokkal bírnak.

A függesztékek közül a környezetnek megfelelõen válaszható réz, fekete, nikkel, vagy sárgaréz szín, továbbá a falra szerelhetõ és asztali változatban is kaphatók.

A SylCone Retro lámpák Bluetooth vezeték nélküli protokollon keresztül a gyártó által támogatott okos eszközökkel is szabályozhatók.

„A Red Dot díj a világ legjobb formatervezõinek elismerése és igazolja, hogy a SYLCONE RETROVAL valóban sikerült referencia értékû terméket alkotni. Ugyanakkor tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet a jövõ technológiáját ötvözni a múlt formavilágát idézõ esztétikummal” – mondta el Tóth Balázs, a Feilo Sylvania régióért felelõs vezetõje.

A SYLCONE RETRO lámpák három típusa elérhetõ:

SYLCONE PENDANT BLACK RETRO GA200,
SYLCONE PENDANT BLACK RETRO DC200,
SYLCONE PENDANT BLACK RETRO GX200

További információ: http://www.feilosylvania.com/product/en-int/category/interior-lighting/pendant/families/sylcone-retro/sylcone-retro

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul