e-villamos online szaklap

SCENI-TECH 2016 színháztechnikai kiállítás

| | |  0 | |

Tapasztalatok szerint az épületvillamossági tervezők gyakran találkoznak színpadtechnikai berendezésekkel kulturális létesítmények tervezésekor, felújításakor, így a rendezvény számukra is hasznos információkkal és kapcsolatokkal bírhat.

2016 május 18-19-én színpadtechnikai kiállítást (Sceni-Tech 2016), és a témával kapcsolatos "mini" konferenciát (SzínházTechnikai Fórum 2016) szervez a Magyar Színháztechnikai Szövetség.

A kiállításon jelen lesz a színpadvilágítási, hangtechnikai- és színpadgépészeti cégek széles köre. A konferencia idén kissé tágabb tematikájú lesz, építészeti elõadások is elhangzanak majd. Mind a kiállítás, mind a konferencia ingyenesen látogatható, a részvételhez csak elõzetes regisztráció szükséges.

Idõpont: 2016. május 18-19-én (szerda és csütörtök)
Helyszín: Dürer Rendezvényház (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

A SzínházTechnikai Fórum 2016 tervezett témái:
- A színházépítés kihívásai napjainkban hazánkban és külföldön
- 21. századi színpadtechnika és 19-20. századi épületek találkozása – hogyan, milyen megoldásokkal élhetnek együtt? Technológiai, építészeti és beruházási tapasztalatok
- Fesztiválok, szabadtéri színházak színpadának, nézõterének tervezése, építése
- Hang, – fény- és vizuáltechnika a 21. század színházában
- Digitális színpadvilágítás

A kiállításra szóló meghívó, a konferencia elõzetes programja, valamint a részvételhez szükséges regisztrációs ûrlap az alábbi linkrõl tölthetõ le:

- Elõzetes
- Meghívó
- Jelentkezés

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul