e-villamos online szaklap

A FÉNY MESTERE 2015 - pályázati kiírás

| | |  0 | |

Pályázati kiírás a Fény Nemzetközi Éve alkalmából alapított „A FÉNY MESTERE 2015” Nívódíj elnyerésére.

A Nívódíjjal az alapító olyan építészek, tervezõk, világítástechnikusok, belsõépítészek és más alkotóközösségek világítástervezési tevékenységét kívánja elismerni, akik munkájukkal emelik az épített környezet esztétikai értékét, hozzájárulnak az ott élõk, dolgozók komfortérzetének javításához, alkotásuknak élménynövelõ ereje van, vagy turisztikai vonzerõt képviselnek. A pályázatok elbírálásánál fontos az energiatakarékossági és a környezetvédelmi szempontok figyelembe vétele is.

A pályázaton minden Magyarországon életvitelszerûen dolgozó – egyetemi vagy fõiskolai diplomával rendelkezõ – tervezõ, vagy tervezõ/alkotóközösség vehet részt. A pályázaton a tervezõ(k) bármely 2014-ben vagy 2015-ben Magyarországon megépült, nívós kialakítású világítási berendezést is magába foglaló munkájukkal elindulhatnak, függetlenül attól, hogy annak világítási tervei korábban mikor készültek el.  Egy pályázó vagy alkotóközösség egy munkájával pályázhat a díjra.

A díjra világítási koncepciótervvel és annak megvalósulását bemutató vázlatos megvalósulási tervvel lehet pályázni. Fontos, hogy a tervezett objektum – legyen az új építésû vagy felújítás – 2014-ben vagy 2015-ben – a pályázat november 30-i beadási határidejéig – a tervezett világítási berendezéssel együtt dokumentálhatóan elkészüljön.

A gyõztes pályamûvet benyújtó pályázó összetett díjazásban részesül, mely az alábbiakból áll:
- 600.000 Ft nettó pénzjutalom,
- „A FÉNY MESTERE 2015” elismerõ oklevél,
- „A FÉNY MESTERE 2015” felirattal ellátott emlékdíj,
- kiutaztatás a 2016-os frankfurti Light & Building szakkiállításra (max. 3 fõ, utazás, szállás és belépõ költségeinek fedezésével).

A pályázat részletes kiírása és a lebonyolítással kapcsolatos további információk: http://afenymestere.hu/palyazati-dij/

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul