e-villamos online szaklap

Az Elektrotechnikai Tagozat Taggyűlése

| | |  0 | |

Az Elektrotechnikai Tagozat a Magyar Mérnöki Kamara 2013. évi tisztújításával kapcsolatosan a jelöltállítás tárgyában Taggyűlést tart 2013. április 10-én (szerdán) 13 órától a FŐMTERV Zrt. székházban (Bp. Budapest, II., Lövőház u. 37. IV. em. tárgyaló. A taggyűlésre várjuk Tagozatunk tisztelt tagságát. Tagjaink jelöltállítási jogukat az MMK Alapszabályának megfelelően a taggyűlésen gyakorolhatják.

A jelöltek önéletrajzát a taggyûlésen bemutatjuk. Az MMK Alapszabálya értelmében a 2013. évi tisztújításra jelentkezõ jelölteknek meg kell szerezniük bizonyos számú (Területi Kamarai és) Szakmai Tagozati támogatást. A Tagozatoknak taggyûlésen kell dönteniük a támogatásról.

Napirend:

1. Regisztráció

2. A Taggyûlés megnyitása

3. Napirend elfogadása, a taggyûlés tisztségviselõinek megválasztása (jegyzõkönyvvezetõ, jegyzõkönyv hitelesítõ, szavazatszámláló)

4. Beszámoló Magyar Mérnöki Kamara 2013. évi tisztújításával kapcsolatosan történt elõkészültekrõl, az MMK vezetõségének tisztségére jelentkezõ jelöltek önéletrajzának bemutatkoz ása , a jelöltállítás szabályainak ismertetése

5. Az ELT Elnökségének jelölési javaslata, további jelölések

6. Szavazás a jelöltek t agozati támogatásáról 

7. A Taggyûlés bezárása

Kun Gábor, a  Tagozat elnöke

Kõhegyi László, elnökhelyettes,  tagozati megbízott

A Magyar Mérnöki Kamara Választási Bizottságának közleménye

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul