e-villamos online szaklap

MMK Elektronikus Vagyonvédelmi Szakosztály újjáalakulása

| | |  2 | |

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) Elektrotechnikai és Épületvillamossági Szakmai Tagozat, Elektronikus Vagyonvédelmi Szakosztálya 2012. március 20-án taggyűlést tartott az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán. A taggyűlés egyetlen feladat az új elnökség választása volt.

Felkértük Cselovszki Zoltánt a szakosztály elnökét, hogy beszéljen nekünk a Vagyonvédelmi Szakosztály újjáalakulásáról és terveikrõl. Erre a kérésre a következõket nyilatkozta:

"Kérésének megfelelõen röviden a Vagyonvédelmi Szakosztály újjáalakulásáról a következõket tudom elmondani:

A Magyar Mérnöki Kamara (MMK) Elektrotechnikai és Épületvillamossági Szakmai Tagozat, Elektronikus Vagyonvédelmi Szakosztálya 2012. március 20-án taggyûlést tartott az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán. A taggyûlés egyetlen feladat az új elnökség választása volt.

Az elnökség tagja lett:

·         Cselovszki Zoltán, a Szerencsejáték Zrt. igazgatója, a szakosztály elnöke

·         Dr. Horváth Sándor, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar dékánja,

·         Dr. Kovács Tibor, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Biztonságtudományi Doktori Iskola docense

·         Filkorn József, a Seawing Kft. mûszaki igazgatója

·         Jenei László, a Multi Alarm Zrt. mûszaki igazgatója

·         Tóth Attila, a TVT Zrt. fejlesztési üzletág-igazgatója

A Szakosztály következõ konkrét feladata az Ügyrend megalkotása. Ezt már próbáljuk szétküldhetõ formába hozni, terveink szerint május közepéig kiküldjük minden tagnak véleményezésre, majd a felvetõdött javaslatokkal kiegészített tervezetet a következõ, még a nyár elõtt megtartott taggyûlésen szeretnénk elfogadtatni.

Fontos feladat továbbá a vagyonvédelmi tervezõk névjegyzéke nyilvántartásának elkészítése, aktualizálása, mivel ez a feladat a kamarai törvény módosítását követõen a Magyar Mérnöki Kamarához került.

Hosszabb távú terveink között szerepel a szakosztály munkájának megismertetése a szakmával, de sok feladatuk lesz az oktatás és továbbképzés területén is. A szakosztály mûködését segíti, hogy az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kara biztosít helyet számukra.

Az elõttünk álló feladatok sikeres végrehajtása érdekében számítunk valamennyi tagunk aktív munkájára."

Ezúton is köszönjük Cselovszki Zoltánnak a szakosztály elnökének a tájékoztatást.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.


| 2013. febr. 7.

Tisztelt Kovács József Úr! Már találkoztam én is ezzel a gonddal. Szeretném, ha megoldódhatna ez a probléma.Ha gondolja, írjon részletesebb e-mailt nekem a témáról!Sz.László Erika (szlerika@hdsnet.hu)


| 2012. dec. 24.

Mikor fogja a mérnöki kamara a vagyonvédelmi tervezőket nyilvántartani, mert a törvény a vagyonvédelmi kamarától elvette a nyilvántartási jogot, a mérnöki kamaránál pedig semmit nem tudnak Kovács József tervező-telepítő (kovacsj57@freemail.hu)

Facebook-hozzászólásmodul