e-villamos online szaklap

Nemzetközi Napelem Konferencia és Szolár Park a RENEXPO®-n!

| | |  0 | |

2012. május 10-12., Budapest

Október végén elfogadásra került Magyarország Nemzeti Energiastratégiája, mely 2030-ig részletes javaslatokat tartalmaz a magyar energiaszektor szereplõi és a kormány számára, valamint egy 2050-ig tartó útitervet is felállít, amely globális, hosszabb távú perspektívába helyezi a 2030-ig javasolt intézkedéseket. Az új energia stratégia lehetõséget nyújt az energiafüggõség lassú, fokozatos enyhítésére, ennek megvalósításának fõ elemei az energiatakarékosság valamint a decentralizáltan és itthon elõállított megújuló energia.

A RENEXPO® Central Europe Magyarország vezetõ energetikai szakkiállításaként mindazon termékekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik, amelyek az energiahatékonyság megteremtéséhez és az energiafüggetlenség kialakításához szükségesek. A rendezvény 2012. május 10-12. között immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre.

A rendezvény keretein belül többek között I. Nemzetközi Szolár Konferencia néven szakmai konferenciát szervezünk, mely nemzetközi és hazai szakemberek segítségével kívánja bemutatni a szakmának a napelem piac újdonságait, aktuális trendeket. Az innovatív technológián felül szükség van az országonként változó támogatási és szabályozási, engedélyeztetési rendszerek ismeretére is, hiszen mások tapasztalatiból is tanulhatunk. A program összeállításakor ezek bemutatására is nagy hangsúlyt fektettünk.
A napenergia témakör kiállítói megtalálhatók lesznek a Szolár Parkban valamint szintén felépítésre kerül a Geotermia Sziget és a Bioenergia Világ amelyek a RENEXPO® kiállítás immár hagyományossá vált tematikai elemei.
Ön is ezekben a témakörökben tevékeny? Kérje kötelezettségektõl mentes ajánlatunkat vagy keresse kollégáinkat a 06-1-213-4240-es telefonszámon bõvebb tájékoztatásért! Szeretne a kiállítás vagy a szakmai konferenciák szponzoraként bemutatkozni? Tekintse meg csomagajánlatainkat vagy kérje ajánlatunkat. A részletekrõl érdeklõdjön a 06-1-213-4240-es telefonszámon.

További tervezett szakmai programok:
- 3. Regionális vidékfejlesztés - decentralizált energiatermelés és elosztás
- Bioenergia konferencia: biogáz, biomassza, fa-energia, bioüzemanyag
- Nemzetközi Üzletember Találkozó - az EEN Enterpise Europe Network és a Nemzetközi Külgazdasági Hivatal szervezésében
- German Day - a német közösségi stand kiállítóinak prezentációja
- MEE VET - akkreditált villanyszerelõi szakmai továbbképzés a SMART megoldásokról
- Klímabarát Települések Szövetsége - szakmai nap a VÍZ-rõl
- Szakmai Nap - különbözõ témakörökben kiállítók által tartott elõadássorozat

Ha szeretne részletes információkat kapni valamennyi tervezett szakmai konferenciánkról valamint a tematikus területekrõl, kérjük töltse ki Kapcsolatfelvétel oldalunkat!

Kiállítóink voltak 2011-ben többek között:
Naplopó, Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, HERZ, HAJDÚ, Biogas Weser, SEVA AG., ELMÛ, MVM, Energia Központ, ratiotherm, SEEGER, IBC Solar, edirektsolar, valamint a SIEL Kft., REHAU, ABB, Huntraco Zrt., TISUN, Wagner Solar, Lipp GmbH, Wolf System Kft. és német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégek.
Részletes kiállítói lista: http://renexpo-budapest.com/exhibitorslist.html

További információt találnak a kiállításról a www.renexpo.hu címen

Üdvözlettel:

A rendezvény szervezõje:

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Gyõri út 20.
Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,
hungary@reeco.hu
www.renexpo.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul