e-villamos online szaklap

Hatásos lépések az energiahatékonyság érdekében - CEP® Expo

| | |  0 | |

Ma már a szakmai-politikai körök felismerték, hogy az épületek energiaracionalizálása a legfontosabb feladat. Kimondottan kiemelt kormányzati feladat a környezetkímélő, energiatakarékos megoldások, az új és az újrahasznosítható építési anyagok iránti „fogadókészség” előmozdítása, az új gondolkodásmód elterjesztése.

Ez az egyik fõ témája az október 19-20-án megrendezésre kerülõ harmadik CEP® Clean Energy & Passive House Expo szakmai rendezvénynek, mely egyben bemutatja az energiahatékonysági felújításokhoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat és új üzleti lehetõségeket.

Értesüljön Ön is elsõként a CEP®-en a szakma legújabb innovációiról, trendjeirõl!

Meghatározó szakmai védnökök a CEP®-en

A CEP® Expo kiállítás és konferencia idén igen rangos szakmai és szakpolitikai támogatást élvez, szakpolitikai fõvédnöke Bencsik János államtitkár úr, szakmai védnökei Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke, Noll Tamás úr, a Magyar Építész Kamara elnöke.

Szakmai Partnereink

Magyar Mérnöki Kamara, Magyar Építész Kamara, ÉVOSZ, MÉÁSZ, MAPASZ, MÉGSZ, MÉGKSZ,  KNX Hungary

Szakmai Vitafórum, 2011. október 19.
A felsorolt szakmai partnerek  közremûködésével Vitafórumot szervezünk, amely közelebb kívánja hozni egymáshoz az építész-, építõ- és gépészmérnököket.  A konferencián többek között a legnagyobb hazai szervezetek is részt vesznek, hogy álláspontjukat kifejtsék. A részletes program összeállítása folyamatban van. Ha szeretne bõvebb információkat kapni, töltse ki Kapcsolatfelvétel oldalunkat.

Tevékenységével, termékével az épületek energiahatékonyabbá tehetõek? Mutassa be Ön is cégét a CEP®-en a szakmai közönség számára, még vannak foglalható standhelyek! Kérje egyedi, személyre szabott, kötelezettségektõl mentes ajánlatunkat honlapunkon keresztül vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon. Kollégáink várják hívását.

Ingyenes belépõjegyek a kiállításra
A CEP®-et szervezõ REECO Hungary Kft. a kiállítás szakmai napjaira szóló ingyenes belépõjegyet ajándékoz az E-Villamos olvasóinak, melyet ezen link segítségével tölthetnek le.

További információk: www.cep-expo.hu

A rendezvény szervezõje:

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Gyõri út 20.
Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,
info@cep-expo.hu
www.cep-expo.hu

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul