e-villamos online szaklap

Szakmai konferenciák és utolsó standhelyek a RENEXPO®-n!

| | |  0 | |

Az energiaellátás és -felhasználás igen jelentős környezeti hatásainak mérséklése a jelen és a jövő európai és hazai energiapolitikájának egyik kulcskérdése, amelynek megoldása érdekében fokozni kell az energiatakarékosságot, és növelni kell a megújuló energiák felhasználásának részarányát.

A válság miatt a lakosság egyre jobban odafigyel a fogyasztására. Egyesek számára természetesen a környezetvédelem is fontos szempont, de a legtöbben az áremelkedések miatt korlátozták az energiafogyasztást. Az elkövetkezendõ idõszakra vonatkozó legfõbb kihívás az energiafüggõség vagy függetlenség csökkenése/növelése, illetve a megújuló energiaforrásokra való fokozatos áttérés.

Az ötödik RENEXPO® Central Europe a megújuló energiák és energiahatékonyság mellett 2011-ben olyan témákkal foglalkozik kiemelten mint az energiaellátás, energiatárolás, a fenntartható és decentrális energiatermelés, valamint az intelligens energiaelosztás.

Fókusztémáink:
BioenergiaNapenergiaGeotermiaSmart gridsmart meteringFenntartható közlekedés

Utolsó helyek a RENEXPO® kiállításon!
A RENEXPO® kiállításon elkülönülve jelennek meg a megújuló energiák témakörei, így az érdeklõdõk többek között a Bioenergia Világban, a Geotermia Szigeten és a Szolár Parkban, az E-Mobility Napon és nemzetközi konferenciákon találkozhatnak a szakmai újdonságokkal, innovációkkal, termékekkel és szolgáltatásokkal.
A kiállításon már csak korlátozott számban vannak helyek! Kérje kötelezettségektõl mentes ajánlatunkat még ma vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon!

Korlátozott számban szintén van még lehetõség marketing megjelenési lehetõségeink közül választani. Ezek listáját megtekintheti honlapunkon.

Bejelentkezett kiállítónk többek között:
Ferro-Pent Kft., a Thonauer Kft., a Zehnder GmbH, Naplopó, HERZ, HAJDÚ, Biogas Weser, REHAU, ELMÛ, Wagner Solar, Naplopó, Seva, Pro2, MVM, ABB, Sunset Solar, Binowa, ratiotherm, DeNet, SEEGER valamint a SIEL Kft. és tárgyalásokat folytatunk többek között a BOSCH-sal, a Tesla-val, a Samsunggal valamint német, osztrák, finn, cseh és szlovén cégekkel.

Kedvezményes részvételi lehetõség a szakmai konferenciákon. Amennyiben április 15-ig regisztrálja magát valamelyik konferenciánkra, 20% kedvezményben részesül. Biztosítsa helyét még ma!

Nemzetközi Biogáz Konferencia

- Régiós fejlesztések - új irányok az alternatív- és megújuló energiák illetve az energiahatékonyság területén

International Geothermal Workshop

- Épületenergetika, kiserõmûvek, smart metering konferencia

- Épületek energetikai optimalizációja http://renexpo-budapest.com/energetikaioptimalizalas.html?&L=0

- Európai Védelmi Ügynökség - Megújuló Energia az EU válságkezelési mûveleteihez

International Conference on municipal energy efficiency and the use of renewables

A RENEXPO®-val párhuzamosan kerül megrendezésre:
Renewable Heating and Cooling Technology (RHC) Platform 2. éves szakmai konferenciája

Ingyenes belépõjegy a RENEXPO® kiállításra
A RENEXPO®-t szervezõ REECO Hungary Kft. a kiállítás szakmai napjaira szóló ingyenes belépõjegyet ajándékoz az E-Villamos olvasóinak, melyet az alábbi link segítségével tölthetnek le:
http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=A&prid=RNB11&lngid=hu&bl=www.renexpo-budapest.com&mode1=K&c=0&pid=P021137E

Önt is várjuk Magyarország egyetlen, megújuló energiákra szakosodott szakmai kiállításán!

Üdvözlettel:

REECO Hungary Kft.
1123, Budapest
Gyõri út 20.
T: 06-1-213-4240
F: 06-1-213-4248
hungary@reeco.hu
www.renexpo.hu

A RENEXPO® az EU elnökségi programok része

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul