e-villamos.hu >> 7. szezonját kezdi meg az InfoShow
Frissítve: 2017. szeptember 21.
Az InfoShow célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse és útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.
Biztonságos villanyszerelés – energiahatékony megoldások

Épületvillamossági témájú szakmai országjárás, ahol a piac meghatározó cégeinek képviselői segítségével bővíthetjük az ismereteinket az üzemeltetés, tervezés, kivitelezés területein, előzetes regisztráció esetén díjmentesen – röviden így foglalható össze a hetedik szezonját megkezdő InfoShow lényege.

A 2017-2018-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. mellett az Eaton Industries Kft. -vel  bővül az előadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

A 7. évadába lépő InfoShow új programelemmel gazdagodik, InfoShow Workshop néven, amelynek keretei között nem csak megismerni és kipróbálni lehet egy-egy szerelési megoldást, hanem nyerni is, ugyanis a „Nap szerelője” értékes ajándékokkal fog távozni.

A Workshop azzal a szándékkal jött létre, hogy olyan megoldások, technológiák kerüljenek bemutatásra, amelyek jól kapcsolódnak az InfoShow aktuális tematikájához, a hatékony szereléshez és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.

Tervezett időpontok és helyszínek:
2017. 10. 10. Miskolc
2017. 10. 26. Debrecen
2017. 11. 07. Szeged
2017. 11. 21. Győr
2017. 12. 05. Zalaegerszeg
2018. 02. 08. Budapest
2018. 02. 20. Pécs
2018. 03. 06. Veszprém
2018. 03. 20. Kecskemét

A hallgatóság számára a részvétel – előzetes online regisztráció esetén – díjtalan. Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján a www.infoshow.hu címen érhetők el.
A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]