e-villamos.hu >> Kapcsolat
Frissítve: 2015. szeptember 28.
Az E-VILLAMOS online szaklap létének egyik legfontosabb oka, hogy napi szinten biztosítsa a kapcsolatot a Tagozat, annak vezetősége, és ha egy mód van rá, az egész villamosmérnöki társadalom között. Éppen ezért minden kérdés és kérdező, vélemény és hozzászólás előtt nyitva vagyunk, keressen minket bátran!


E-VILLAMOS online szaklap
A Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozatának hivatalos lapja


Lapigazgató:
Kun Gábor, az MMK Elektrotechnikai Tagozatának elnöke
tagozat@e-villamos.hu

Főszerkesztő:
Fülöp Miklós
info@e-villamos.hu
+36 20/264-4135

A lapot hírlevél formájában kapják az MMK Elektrotechnikai Tagozatának tagjai, illetve bárki, aki feliratkozik rá. Jelenleg (2015. 09. 28.-án) 2395 címzett szerepel az adatbázisban. 

Kiadó: M-12/B Kft..
Postacím: 1134 Budapest, Róbert K. krt. 90.
Telefon: 06-1/450-0868
Fax: 06-1/236-0899

Várjuk véleményüket a lappal, annak tartalmával kapcsolatban is, de írják meg témafelvetéseiket, hozzászólásokat.Jogi nyilatokzat


A www.e-villamos.hu (e-villamos.hu) portálon és annak al-oldalain található összes szöveges és képi anyag a honlap üzemeltetőjének szellemi tulajdonát képezi. Az e-villamos.hu portál írott és képi anyagait elektronikus vagy nyomtatott formában újraközölni a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos. Az anyagok újraközlése azonnali jogi intézkedést von maga után.

Az e-villamos.hu portál üzemeltetője a hírlevél-szolgáltatásra való feliratkozások által birtokába került e-mail címlistát harmadik félnek nem adja ki, a hírlevéltől eltérő szolgáltatások céljaira nem használja fel.

Az e-villamos.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a honlap nyilvános fórumain (cikkek hozzászólásai, kérdések-válaszok stb) megjelenő hozzászólásokat moderálja (törölje), egyes hozzászólókat eltiltson a hozzászólástól. 

A dokumentum forrása az e-villamos.hu portál. [ Bezár | eredeti dokumentum | e-villamos.hu főoldal ]