e-villamos online szaklap

Tisztújítás: a kamara tisztségviselőinek négyéves mandátuma májusban lejár!

| | |  0 | |

Felhívjuk figyelmét, hogy az országos kamara 2013-ban megválasztott tisztségviselőinek négyéves mandátuma 2017. május 16-án lejár, így a 2017. május 6-i MMK Küldöttgyűlésen a szokásos küldöttgyűlési feladatok mellett tisztújításra is sor kerül.

A Magyar Mérnöki Kamara Elnöksége 2017. március 8-án megtartott ülésén 2017. május 6-án 10 órára összehívta a Magyar Mérnöki Kamara Küldöttgyûlését. A Küldöttgyûlés tervezett helyszíne – a szokásoknak megfelelõen – a Budapesti Mûszaki Egyetem központi épületének díszterme. (1111 Budapest, Mûegyetem rkp. 3.)



A jelöltek listája, valamint az elnök, alelnök és elnökségi tagjelöltek rövid bemutatkozása megjelenik a Mérnök Újság áprilisi lapszámában. A lapszám nyomdába adása április 7-én történik, a kézbesítésre az ezt követõ héten kerül sor.

A jelöltek listája és a beküldött bemutatkozása, valamint az elnök, alelnök és elnökségi tagjelöltek bemutatkozó videója nyilvánosan is megjelenik a Magyar Mérnöki Kamara honlapján. Erre a videófelvételek befejezését követõen, várhatóan az április 3-i héten kerül sor.

A jelöltek listáját és bemutatkozó anyagát a Fõtitkárság az MMK küldöttek részére a küldöttgyûlési meghívóval és elõterjesztésekkel együtt közvetlenül is megküldi.

Az elnökségi tag jelöltek között 4 villamosmérnök, míg az etikai-fegyelmi bizottsági tag jelöltek között egy villamosmérnök kolléga található.

Tisztújítás

Hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Facebook-hozzászólásmodul